Ga naar inhoud
Altijd snelle en adequate hulp
Al meer dan 60 jaar
24 uur per dag, 7 dagen per week
Delta Berging en Transport
Wagen Delta B&T zonsondergang

Diensten

Takel en berging bus

Al meer dan 60 jaar Delta Berging en Transport

Delta Berging en Transport is reeds zes decennia een vertrouwde naam in de wereld van berging, transport en wegenhulp. Wat ooit begon als een bescheiden garage- en bergingsonderneming met slechts twee voertuigen in Nunspeet, is inmiddels uitgebloeid tot een toonaangevend bedrijf met vestigingen in Ermelo, Almere, Lelystad en Emmeloord. Dit garandeert dat u altijd kunt rekenen op snelle en effectieve ondersteuning. Ons wagenpark omvat gespecialiseerde voertuigen voor takelen, berging en transport, aangevuld met diverse volledig uitgeruste voertuigen voor pechhulp.

Takel berging
Bij een ongeval of pech is het van essentieel belang dat u kunt rekenen op een betrouwbare en professionele takel- en bergingsdienst. Delta B&T staat voor u klaar om u te helpen in dergelijke situaties. 

Pechhulp
Pech komt altijd ongelegen. Pechhulp is de service die u nodig heeft wanneer uw auto onverwacht niet meer functioneert. Wij zullen eerst kijken of we u kunnen helpen en de storing kunnen oplossen. Lukt dit niet, dan transporteren wij deze naar de dealer of garagebedrijf. En indien hiervoor verzekerd dan wordt er vervangend vervoer ingezet.

Transport
Delta B&T kan door geheel Nederland transport verzorgen. Wij transporteren voertuigen in de ruimste zin van het woord: personenauto’s, grote - en kleine bestelwagens, vrachtwagens maar ook motoren e.d. Lees meer over transport.