Ga naar inhoud
Altijd snelle en adequate hulp
Al meer dan 60 jaar
24 uur per dag, 7 dagen per week
Delta Berging en Transport
Transport meerdere auto's

Bij Delta B&T beschikken we over een selectie van vervangende voertuigen van verschillende autoverhuurbedrijven zoals Rentrunner, Logicx of Drive on. De mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer, zodat u uw reis kunt voortzetten, is afhankelijk van de voorwaarden in uw pechhulpverzekering of autoverzekering. Dit geldt ook voor leaseauto's, waarbij de voorwaarden van het leasecontract bepalend zijn.

Huurauto

Indien u de huurauto langer wenst te gebruiken of op een andere locatie wilt inleveren dan oorspronkelijk overeengekomen, of als u te maken krijgt met autopech, schade hebt veroorzaakt of schade aantreft aan de huurauto, dient u contact op te nemen met de autoverhuurder.

Innamepunten vervangend vervoer

U kunt uw vervangend vervoer alleen bij ons inleveren mits dit een auto van Rentrunner, Logicx of Drive On is.

  • Logicx beschikt over een breed scala aan innamepunten. Bezoek de website van Logicx en zoek het dichtstbijzijnde Logicx innamepunt.
  • Heeft u vervangend vervoer van Drive On? Log in op de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken?
  • Bij Rentrunner kunt u hier uw kenteken invoeren en zo het dichtstbijzijnde depot vinden.

Inleveren vervangend vervoer

U kunt uw vervangend vervoer bij Delta Berging en Transport inleveren. Het inleveren van vervangend vervoer is binnen enkele minuten geregeld. 

Denkt u eraan vervoer voor uw terugreis te regelen? Bij al onze vestigingen vindt u binnen 10 minuten loopafstand een bushalte. U kunt uw weg dan met het openbaar vervoer vervolgen. 

Checklist voordat u de auto inlevert

Huurcontract
Afgetankt
Nette staat