Ga naar inhoud
Altijd snelle en adequate hulp
Al meer dan 60 jaar
24 uur per dag, 7 dagen per week
Delta Berging en Transport

Veelgestelde vragen

Transport

Ja, uw auto is altijd verzekerd tijdens transport. In enkele gevallen is aanvullende verzekering gewenst. Dit hoort u te zijner tijd. 
De kosten van het transporteren zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals het tijdstip, de urgentie en de staat van de auto. Neem contact op om de daadwerkelijke kosten van uw situatie te bepalen.
Wij transporteren voertuigen in de ruimste zin van het woord. Personenauto’s, grote en kleine bestelwagens, vrachtwagens maar ook motoren, sportwagens en oldtimers. 
Ja, zowel direct transport als planbaar transport is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden

Pechhulp

  • Zorg dat alle inzittenden veilig zijn. Dus trek uw veiligheidshesje aan en zorg dat iedereen achter de vangrail gaat staan. 
  • Als u een gevarendriehoek heeft, plaats deze dan ongeveer 50-100 meter achter uw voertuig. 
  • Noteer de gegevens van het hectometerpaaltje (groene bordje)
  • In het rode vak staat het wegnummer vermeld. Daarnaast staat Li of Re (dit geeft de richting aan) en eronder staat de hectometer aanduiding (witte cijfers)

Bel nu 112 en volg de instructies. (bovenstaande gegevens zullen worden gevraagd).

Onze pechhulpdienst is 24/7 beschikbaar. Wij werken in de regio's Gelderland, Overijssel, Noordoostpolder en Flevoland. Met vestigingen in Ermelo, Lelystad, Almere en Emmeloord kunnen we binnen 30 minuten aanwezig zijn.
Door het zeer gevarieerde wagenpark is het mogelijk voertuigen van groot tot klein te vervoeren.
Met vestigingen in Ermelo, Lelystad, Almere en Emmeloord kunnen we binnen 30 minuten aanwezig zijn.
Delta B&T hanteert vaste tarieven afhankelijk van het tijdstip en de afstand. Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Takel & berging

De verzekeraar dekt de kosten voor het bergen van uw voertuig na een ongeval, indien u beschikt over een WA-verzekering. Wie er schuldig wordt bevonden voor het ongeval speelt hierbij geen rol. De kosten voor de berging, en het verdere transport hebben geen gevolgen voor uw no-claim of eigen risico. De enige extra kosten die u mogelijk moet overwegen, zijn de kosten voor het stallen van uw voertuig.

Zorg in de eerste plaats voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw passagiers en andere betrokkenen. 

Daarna belt u uw verzekeraar dat u een aanrijding heeft gehad en niet meer verder kunt rijden. Heeft u een aanrijding gehad met een ander voertuig en wilt u dat de politie komt? Neem dan ook contact op met de politie.

Zware berging

Wij kunnen elk type voertuig vervoeren, ook zwaardere voertuigen. Wij hebben een zwaarder bergingsvoertuig ter beschikking. 

Vervangend vervoer

U krijgt van het mobiliteitsbedrijf een e-mail met het huurcontract en algemene voorwaarden. In het contract staat waar en wanneer de auto kan worden ingeleverd.
Dit kan een optie zijn. Neem voor meer informatie contact op het met betreffende mobiliteitsbedrijf. Het telefoonnummer en/of website staat vermeld op de sleutelhanger. 
Vaak heeft u recht op vervangend vervoer, dit is echter afhankelijk voorwaarden van uw verzekeringspolis of het leasecontract. Twijfelt u of u recht heeft op vervangend vervoer? Neemt u dan contact op met uw verzekerings- of leasemaatschappij.
Nee, u moet zelf het vervangend vervoer ophalen. Vergeet niet de benodigde documenten mee te nemen wanneer u het vervangend vervoer ophaald.